Cauti fotograf Timisoara? – Despre noi

fotograf timisoara

fotograf timisoara

SC PTK Media Corporation SRL este o firma din Timisoara care presteaza servicii profesionale complete foto video si sonorizari pentru evenimente speciale cum ar fi: nunti, botezuri; si multe altele. Preturile noastre sunt calculate in functie de tipul evenimentului. Pentru orice cotatie de pret ne puteti trimite un mesaj cu descrierea evenimentului si in cel mai scurt timp va vom trimite pretul final. Cauti fotograf Timisoara? РContacteaza-ne!

CONTRACTELE SEMNATE ANUL ACESTA PENTRU 2015 VIN CU O REDUCERE DE 10 %

Suntem competitivi in ceea ce priveste atat aspectul tehnic , cat si artistic, sa cautam perspective si solutii noi de abordare pentru a ne situa pe un plan diferit intre firmele de profil.

Ne intereseaza foarte mult detaliile si planificarea; cu cateva zile inainte de casatorie vom stabili locatiile si momentele in care se vor desfasura sedintele foto si video, incercand sa intram cu ajutorul mirilor in culisele nuntii; colaborarea este esentiala pentru obtinerea unor rezultate deosebite.

Trecand peste tiparele clasice vrem sa facem din fiecare nunta ceva aparte, pastrandu-i farmecul si surprinzand  aspectele evidente, precum si micile detalii cu atat mai efemere.

Optional, punem la dispozitia clientilor nostrii hostesse care sa conduca invitatii la mese. Alegerea acestora se face cu cel putin 10 zile inaintea evenimentului. Societatea noastra le va angaja pentru dumneavoastra, pe o durata stabilita de comun acord. Deasemenea va putem recomanda formatii sau DJ, care sa va faca cea mai frumoasa zi de neuitat.

Optional, punem la dispozitia clientilor nostrii instructori profesionisti de dans, care sa va indrume pasii spre primul dumneavoastra dans. Fie ca este Salsa, Vals Vienez, Tango sau alte dansuri, instructorii nostrii va perfectioneaza miscarile in cele mai mici detalii. Durata de pregatire pentru aprofundarea dansului mirilor este cuprinsa intre cinci si opt sedinte intr-un interval de timp ales de comun acord.

 

FOTOGRAF TIMISOARA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>